Retail&Agrobusiness

Altex redeschide magazinul din Miercurea Ciuc după ce i-a dublat suprafaţa la 1.000 mp. În 2020, retailerul estimează investiţii de peste 27 mil. euro în extinderea reţelei şi a centrelor logistice

Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex

Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex

Autor: Cristina Bellu

25.06.2020, 15:41 165

Altex România, principalul jucător pe piaţa de electro-IT din România, anunţă redeschiderea magazinului din Miercurea Ciuc într-un spaţiu nou, situat în cadrul primului parc de retail construit în regiune-Nest, după ce i-a dublat suprafaţa până la 1.000 de metri pătraţi.

„Am pornit în Miercurea Ciuc cu un magazin de doar 500 de metri patrati, iar mutarea în Nest şi dublarea spaţiului magazinului nostru ne permite acum să venim către clienţi cu mai multe produse si servicii”, explică Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Mutarea şi extinderea magazinului din Miercurea Ciuc vine în contextul în care retailerul estimează că anul acesta va investi peste 27 de milioane de euro din fonduri proprii şi nu numai în extinderea reţelei, în modernizarea infrastructurii, dar şi în tehnologie.

Concret, potrivit datelor furnizate de companie, până la finalul anului Altex va inaugura trei magazine în Chiajna, Lugoj şi Deva şi va extinde centrul logisitic din Dragomireşti cu peste 37.000 metri pătraţi. De asemenea, compania se va axa şi pe proiecte de automatizare a activităţilor desfăşurate în zona depozitelor, pe digitalizare şi mutarea activităţii în Cloud prin intermediul Machine Learning şi utilizarea inteligenţei artificiale.

Retailerul operează 125 de magazine.pe plan local.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO