Ambiţia producătorului ieşean Avi-Top: investiţii noi de 6 mil. € care vor asigura vânzări mai mari cu 65% în doi ani

Secțiune susținută de Medlife Logo

12 ian 2018 Autor: Roana Rotaru

Ciprian Postolache, directorul de vânzări al Avi-Top: Avi-Top a majorat salariile brute ale angajaţilor după adoptarea măsurilor privind transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajat

„Rezultatele financiare bune vin pe fondul investiţiilor realizate în anii precedenţi.“
 
Producătorul de carne de pasăre Avi-Top din Războieni, judeţul Iaşi, parte a grupului Kosarom, deţinut de antreprenorul Neculai Apostol, a produs şi vândut anul trecut carne de pui de circa 15 mil. euro, potrivit reprezentanţilor companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
investitii
, top
, crestere
, vanzari
, producator
, asigurare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide