Retail&Agrobusiness

ANALIZĂ. Îmbuteliatorii de apă au înregistrat vânzări mai mari în ultimele săptămâni. „Lucrăm la capacitate maximă“

Producătorii de ape minerale lucrează la capacitate maximă.

Producătorii de ape minerale lucrează la capacitate maximă.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

20.03.2020, 13:50 189

♦ Apa îmbuteliată este printre cele mai cumpărate produse în această perioadă în care românii îşi fac stocuri de teama coronavirusului.

Îmbuteliatorii de apă minerală au înregistrat de la începutul lunii martie creşteri ale vânzărilor chiar mai mari cu 50% faţă de perioada similară a anului precedent, cumpărăturile de alimente şi băuturi în creştere făcute de români în contextul coronavirusului stând la baza comenzilor mai mari de apă.

„De la începutul lunii martie vânzările au crescut cu aproximativ 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (…). În momentul de faţă putem onora toate comenzile intrate, astfel în cursul săptămânii se lucrează în schimburi, 24 de ore din 24, nefiind necesar să producem şi în weekend. În cazul în care volumul comenzilor va fi şi mai mare, vom produce şi în zilele de weekend la capacitate maximă“, spune Bustya Noémi, referent marketing în cadrul producătorului Apemin Tuşnad. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO