Retail&Agrobusiness

Andreea Barbu, Edenred: O treime dintre comercianţi spun că biletele de valoare reprezintă 30% din cifra lor de afaceri

Andreea Barbu, Edenred: O treime dintre comercianţi spun...

Autor: Ramona Cornea

03.04.2022, 10:00 172

Andreea Barbu, head of partners and brands în cadrul companiei de beneficii extrasalariale Edenred, afirmă că o treime dintre comercianţi spun că biletele de valoare reprezintă 30% din cifra lor de afaceri.

”Ne dorim să fim prezenţi în toate magazinele, locaţiile turistice şi restaurantele în care merg clienţii noştri. (...) Peste 95% dintre comercianţii intervievaţi în cadrul unui studiu derulat de Asociaţia Profesională a Emitenţilor de Tichete la sfârşitul anului 2021 au declarat că utilizatorii de carduri de tichete valorice le solicită să poată plăti cu aceste instrumente. Iar o treime dintre comercianţi au menţionat că îi ajută mult deoarece biletele de valoare reprezintă deja 30% din cifra lor de afaceri”, a spus Andreea Barbu pentru ZF.

În România, Edenred are, în prezent, peste 33.000 de companii client şi peste 1,5 milioane de angajaţi care folosesc soluţiile de beneficii fixe şi flexibile pe care le oferă.

”Cardul de masă Edenred Ticket Restaurant este în continuare cel mai apreciat beneficiu extrasalarial pe care îl oferă angajatorii, urmat de cardurile cadou. Un beneficiu tot mai apreciat în mediul privat este cardul de vacanţă – dacă până în 2020 cardurile de vacanţă erau acordate în special bugetarilor, acum Edenred Vacanţă este beneficiul cu cea mai mare creştere din partea companiilor private”, a explicat reprezentanta Edenred.

În ceea ce priveşte evoluţia portofoliului de companii partenere, Andreea Barbu spune că
trendul a fost unul ascendent în 2021, iar începutul lui 2022 arată că se va menţine similar şi în acest an.

”Odată cu creşterea numărului de comercianţi care acceptă plata cu soluţiile Edenred, contribuim la progres, la digitalizarea acestor businessuri – o tendinţă ce a accelerat în ultimii doi ani şi va continua să se impună”, a concluzionat ea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO