Retail&Agrobusiness

Antreprenor din Sălaj: Producţia ne-a ţinut în viaţă în perioada de criză

Vasile Pop Pădurean, preşedinte al grupului de firme Universal: Avem nevoie de o legislaţie fiscală stabilă

Vasile Pop Pădurean, preşedinte al grupului de firme Universal: Avem nevoie de o legislaţie fiscală stabilă

Autor: Mădălina Dediu Panaete

16.11.2016, 00:05 632
Vasile Pop Pădurean, preşedinte al grupului de firme Universal din judeţul Sălaj, cu activitate în mai multe domenii precum producţia de lenjerie şi de alimente, spune că axarea pe producţie a fost cea care a menţinut compania pe linia de plutire în timpul crizei economice şi consideră că statul ar trebui să susţină mai mult companiile care realizează produse cu valoare adăugată.
 
„Ceea ce ne-a ţinut în viaţă în perioada de criză a fost producţia. Nu ştiam ce înseamnă atunci siguranţa dată de activitatea de producţie, dar am constatat că elementele componente ale întregului proces de fabricaţie n-au suferit în acelaşi timp pe perioada crizei. Acesta a fost secretul grupului Universal, care a trecut sănătos de perioada de criză“, a spus Vasile Pădurean, managerul care conduce grupul Universal, care are 1.600 de angajaţi şi afaceri de peste 10 milioane de euro anual. Grupul are în portofoliu brandul Uniconf Lenjerie şi produse tradiţionale Silvania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO