Retail&Agrobusiness

Antreprenori locali. Altex a investit 8 mil. euro în cel de-al 20-lea magazin al reţelei Media Galaxy, deschis la Satu Mare

Dan Ostahie, CEO al Altex

Dan Ostahie, CEO al Altex

Autor: Laurentiu Cotu

21.11.2019, 07:50 300

Dan Ostahie, CEO al Altex: În scurt timp magazinul nostru va fi un pol de interes şi pentru clienţi din ţări precum Ungaria şi Ucraina.

Altex, liderul pieţei locale de electro-IT, cu afaceri de peste 3,5 mld. lei anul trecut, continuă să se extindă la nivel naţional printr-o investiţie de 8 mil. euro într-un magazin Media Galaxy la Satu Mare.

Cel de-al 20-lea magazin al reţelei Media Galaxy, cu o suprafaţă amenajată de 2.400 mp şi amplasat în incinta Satu Mare Retail Park, pe un spaţiu aflat în proprietatea grupului Altex România, a dus la crearea a 40 de noi locuri de muncă. Valoarea stocului de marfă pentru acest magazin este de 3 milioane de euro, compania estimând că peste 2 milioane de clienţi vor trece pragul magazinului în primul an de la deschidere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO