Retail&Agrobusiness

Antreprenori locali. Grupul Agricola nu opreşte investiţiile, deşi 18-20% din business e afectat de pandemia de COVID-19. Investiţiile programate pentru 2020, de 100 mil. lei, continuă

Grigore Horoi, preşedintele Agricola Internaţional

Grigore Horoi, preşedintele Agricola Internaţional

Autor: Florentina Niţu

08.06.2020, 09:00 186

Grupul Agricola din Bacău, unul din­tre cei mai mari producători de car­ne de pasăre, salamuri crud uscate şi pro­duse de tip ready meals, con­ti­nuă investiţiile progra­ma­te pentru 2020, de 100 de milioane de lei, deşi 18-20% din busi­ness a fost afectat din cauza măsurilor impuse de autorităţi, determi­na­te de evoluţia pandemiei de COVID-19, potrivit re­prezentanţilor săi.

„Bugetele asumate, planurile de investiţii sunt în derulare la nivelurile gândite iniţial şi exprimăm încrederea că odată cu relaxarea măsurilor şi revenirea la lucru a unui număr cât mai mare de persoane aflate acum în şomaj tehnic, încrederea oamenilor se va reinstala şi vom reveni cu toţii la o viaţă trăită în noua normalitate“, a răspuns Grigore Horoi, preşedintele Agricola Internaţional, la întrebările ZF trimise cu ocazia demer­sului de a întocmi o nouă ediţie a catalogului în care sunt incluse cele mai im­portante compa­nii din economie.

Horoi spune că şi anul acesta Agricola va pune pe piaţă produse ino­vatoare (Puiul Antistres şi Ouăle Ochioase – produse inovatoare exis­ten­te în pre­zent în portofoliu) şi nu se vor abate de la strategia de a se dez­volta „constant, mărunt, dar solid“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO