Retail&Agrobusiness

Antreprenori locali. Grupul de restaurante SHC, controlat de Radu Dumitrescu, a preluat restaurantul Embassy Park de pe malul lacului Herăstrău şi l-a rebranduit în Stadio

Radu Dumitrescu

Radu Dumitrescu

Autor: Cristina Roşca

29.06.2020, 10:00 283

Grupul de restaurante Stadio Hospi­ta­lity (SHC), controlat de antre­pre­norul Radu Dumitrescu, a preluat în urmă cu câteva luni restaurantul Em­bassy Park de pe malul lacului He­răs­trău pe care l-a rebranduit în Stadio Park după o serie de lucrări de reame­na­jare. Simi­lar, a fost rebranduit lo­ca­lul So­cial 1, amplasat pe Bulevardul Unirii la numărul 1. Acesta deja făcea parte din grup. El poartă numele Stadio Unirii. Cele două restaurante se alătura astfel celui ce a purtat încă de la început acest nume, Stadio Union.

„Ce vom deschide de acum înainte va purta marca Stadio. Dacă vom pre­lua ceva cunoscut, care are un nume pu­ter­nic, nu va avea sens să schimbăm, cum a fost şi cazul 18 Lounge, însă în caz contrar pariem pe Stadio“, spune Radu Dumitrescu.

Grupul creionat de antreprenor de­ţine în prezent cele trei restaurante Stadio, alături de NOR (restaurantul la cea mai mare înălţime din Bucureşti), Cişmigiu Bistro la Etaj şi 18 Lounge am­plasat în zona Piaţa Presei Libere. Acelaşi grup operează şi spa­ţiul Iqos din Piaţa Victoriei, unde există un hub crea­tiv, un spaţiu de evenimente şi un mic bistrou. SHC are circa 350 de sala­riaţi şi afaceri totale estimate la 7,3 mil. euro anul trecut, cu 35% peste nivelul din 2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO