Retail&Agrobusiness

Antreprenori locali. Lanţul de librării Diverta are în plan 6-7 deschideri în 2020

Antreprenori locali. Lanţul de librării Diverta are în...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.10.2019, 00:07 657

Amalia Buliga, CEO şi acţionar minoritar în cadrul reţelei de librării Diverta, spune că în perioada următoare compania pe care o conduce va continua să investească în rebrandingul unităţilor existente, dar şi în deschiderea de noi locaţii, atât în ţară, cât şi în Bucureşti.

ãAnul acesta am investit un milion de euro în cinci unităţi, inclusiv în cea din Corbeanca, ce va fi deschisă în luna noiembrie, dar şi în rebrandingul unor librării existente. Pentru anul viitor avem deja semnate contracte pentru trei deschideri şi vrem să ne extindem în continuare. În plus, vrem să terminăm anul viitor şi procesul de rebranding al tuturor locaţiilor. Ne propunem să deschidem 6-7 unităţi anul viitor pentru că mai este loc pe piaţă“, a spus Amalia Buliga într-un interviu acordat ZF. Diverta are 29 de librării fizice şi un magazin online, iar anul trecut a avut afaceri de aproape 13 milioane de euro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO