Retail&Agrobusiness

Antreprenori locali. Producătorul de suplimente Dacia Plant, controlat de doi antreprenori români, investeşte într-un nou depozit

Claudia Burghelea, director de marketing al Dacia Plant

Claudia Burghelea, director de marketing al Dacia Plant

Autor: Georgiana Mihalache

12.02.2020, 08:33 1375

Dacia Plant a raportat afaceri mai mari cu 10% în 2019, ceea ce a dus businessul la peste 35 mil. lei, din calculele ZF făcute pe baza date­lor oferite de com­panie.

După ce anul tre­cut a investit 1 milion de euro într-o nouă secţie de siropuri şi tincturi, dar şi un nou sediu de birouri, pla­nurile de investiţie pentru anul acesta urmă­resc deschiderea unui de­pozit.

„În 2020 vom con­tinua investiţiile într-un nou depozit de produse finite de 1.300 mp şi digita­lizarea acestuia. Spaţiul ne permite integrarea unui nou sistem automat de scanare şi facturare, ceea ce va creşte productivitatea şi va elimina semnifi­cativ greşeala umană“, a spus Claudia Burghelea, director de marketing al Dacia Plant. Compania are o fabrică la Braşov şi a fost înfiinţată în urmă cu 18 ani, fiind unul dintre cei mai mari pro­ducători de supli­mente de pe piaţa locală. Businessul este deţi­nut de Călin Ianţa şi Radu Ionescu.

Dacia Plant esti­mează piaţa de supli­mente alimenta­re la circa 800 mil. lei anual, iar creşterile vin din accesul mai mare la informaţii al consumatorilor români, dar şi din atenţia pe care aceştia o acordă stilului de viaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO