Retail&Agrobusiness

Antreprenorul care aduce boxele danezilor de la Bang & Olufsen: În 2008, bonul mediu era de 8.000 €. Acum este de 2.500 €. Sunt prudent pentru 2016

Horaţiu Ionescu, CEO al Sound Vision International, dis­tribuitorul oficial al echipamentelor Bang & Olufsen în România

Horaţiu Ionescu, CEO al Sound Vision International, dis­tribuitorul oficial al echipamentelor Bang & Olufsen în România

Autor: Roxana Petrescu

13.06.2016, 00:06 2357
Horaţiu Ionescu, CEO al Sound Vision International, dis­tribuitorul oficial al echipamentelor Bang & Olufsen în România, spune că este prudent cu estimările pentru anul acesta, după ce în 2015 compania pe care o conduce a ter­minat cu un business de circa 0,5 milioane de euro.
 
Chiar dacă în ultima perioadă românii sunt ceva mai precauţi când vine vorba de achiziţii de lux, lupta împotriva corup­ţiei fiind unul dintre motive, Ionescu spune că există to­tuşi un apetit al pieţei pentru soluţiile care se înscriu în conceptul de casă inteli­gen­tă, genul de soluţii care per­mit controlul de la dis­tan­ţă al obiectelor electrice care populează spaţiul de locuit.

Bang & Olufsen, din­co­lo de a fi unii dintre cei mai im­portanţi produ­că­tori de apa­ratură audio, şi nu nu­mai, din segmentul pre­mium, a abordat în ulti­mii ani şi seg­mentele de preţ mai joase, dar a şi dez­voltat so­luţii care permit in­te­gra­rea acestor ter­mi­na­le într-un sis­tem care poa­te fi ges­tionat de la distanţă.
 
 
Aflaţi cum a devenit Horaţiu Ionescu importatorul oficial al produselor Bang & Olufsen, producătorul unora dintre cele mai exclusiviste echipamente audio, pe www.da.zf.ro, pagina După Afaceri Premium, suplimentul de lifestyle al ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO