Retail&Agrobusiness

Arad: Magazin din Lipova amendat cu 3.000 de lei, vindea produse prăjite fără autorizaţie

Arad: Magazin din Lipova amendat cu 3.000 de lei, vindea...

Autor: Departamentul Corespondenti

04.04.2016, 14:31 607

"Am declanşant un control la toate magazinele Profi din Arad şi nereguli majore nu s-au găsit, doar la cel din Lipova am găsit un raion la care se prepara termic carnea şi acest lucru nu era specificat în autorizaţia de funcţionare, ca atare am luat măsurile care se impun", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad, dr. Viorel Agud.

Potrivit acestuia, magazinul din Lipova a fost amendat cu 3.000 de lei.

Potrivit sursei citate, unitatea avea dotările corespunzătoare şi îndeplinea condiţiile generale pentru activitatea de preparare şi servire la faţa locului a fripturilor, însă nu deţinea autorizaţie pentru această activitate.

Lanţul de magazine a intrat în atenţia publică după ce săptămâna trecută şeful suspendat al magazinului de pe strada Lucian Blaga din centrul municipiului Arad, Ciprian Gabor, şi-a acuzat superiorii că l-ar fi obligat să vândă carne stricată, spălată cu detergent şi oţet.

Conducerea lanţului de magazine a negat acuzaţiile şi, în replică, l-a acuzat pe angajatul suspendat că şi-a falsificat CV-ul şi ar fi creat nereguli în contablitatea magazinului.

Ambele părţi s-au ameninţat cu procese.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO