Retail&Agrobusiness

Arsene pleacă de la Agricover după ce a dus compania de la 20 mil. euro la 300 mil. euro

Robert Arsene

Robert Arsene

Autor: Gabriel Razi

24.11.2014, 00:08 2769

Robert Arsene (49 de ani), unul dintre cei mai cunoscuţi exe­cu­tivi din piaţa locală de agro­busi­ness, va părăsi începând cu luna de­cembrie poziţia de director ge­neral al grupului Agricover, afacerea de 300 de milioane de euro anual a antreprenorului Jabar Kanani.

El nu a semnat momentan cu nicio altă com­­panie, iar diviziile de agrobusiness şi finan­ţare ale Agricover sunt conduse acum direct de Şefan Bucătaru, recrutat în acest an, respectiv de Robert Rekkers.

„Robert Arsene a jucat un rol important în creşterea afacerii şi consider că împreună am construit o bază solidă în dezvoltarea grupului Agri­cover“, a declarat pentru ZF Jabar Ka­na­ni, antreprenorul ce controlează grupul Agricover.

El a spus că mutarea vine în contextul în care grupul său intră într-o nouă etapă de dez­vol­­tare care vizează atingerea unei cifre de afa­ceri şi a unui volum de plasamente de finan­ţa­re ce ar urma să depăşească 1 miliard de euro anual.

„Începând cu anul 2015, rolul Consiliului de Administraţie se va modifica, în linie cu noua etapă de dezvoltare. În acest context, Consiliul de Administraţie va deveni prepon­de­rent non-executiv“, a spus Kanani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO