Retail&Agrobusiness

Avocaţii de la Popovici Niţu Stoica & Asociaţii au asistat producătorul PlantExtrakt în vânzarea operaţiunilor către Europlant din Germania

Avocaţii de la Popovici Niţu Stoica & Asociaţii au...

Autor: Cristina Bellu

30.09.2019, 00:00 618

Casa de avocatură Popovici Niţu Stoica & Asociaţii a consiliat compania românească PlantExtrakt, care deţine o fabrică în judeţul Cluj unde produce tincturi şi extracte vegetale, în vânzarea operaţiunilor către grupul Europlant din Germania, un gigant cu afaceri de peste 600 mil.euro. 

Echipa a fost coordonată de Bogdan C. Stoica, Avocat Asociat Coordonator, împreună cu Dragoş Iamandoiu, Avocat Colaborator Senior, şi Claudia Salomia,Casiana Pînzariu şi Ioana Avram, Avocaţi Colaboratori.

PlantExtrakt a fost fondată în 1991 de antreprenorul Igor Kiril Peev şi a avut în 2018 afaceri de 18 milioane lei cu peste 100 de salariaţi. Businessul s-a dublat într-un deceniu. Odată cu această tranzacţie, PlantExtrakt intră în portofoliul Europlant, pe site-ul căreia apare că deţine operaţiuni în Rusia, Ucraina, Polonia şi, mai nou, România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO