Retail&Agrobusiness

Bahadır Pakiş, general manager al Novartis România: Construim o nouă linie de producţie, care va creşte capacitatea fabricii din Târgu-Mureş cu 30%. În total, pe piaţa românească Novartis are circa 615 angajaţi

Bahadır Pakiş, general manager al Novartis România: Piaţa românească de medicamente este în creştere pentru că există cerere.

Bahadır Pakiş, general manager al Novartis România: Piaţa românească de medicamente este în creştere pentru că există cerere.

Autor: Georgiana Mihalache

26.10.2020, 20:15 488

♦ Gigantul pharma elveţian Novartis deţine pe piaţa locală o fabrică de medicamente sub umbrela Sandoz, la Târgu-Mureş.

Grupul elveţian Novartis, cu prezenţă pe piaţa românească şi în pro­ducţia de medicamente, prin fabrica Sandoz din Târgu Mureş, construieşte un centru de calitate pentru medicamentele care vor ajunge în Uniunea Europeană şi o nouă linie de producţie care va mări capa­citatea de blistere (formă de ambalare a medicamentelor) cu 30%.

„Investiţii semnificative au fost făcute în ultimii ani pentru a ne alinia noilor cerinţe pentru serializarea medi­camentelor şi trasabilitatea lor. În prezent, avem două proiecte de investiţie în derulare, care au ca termen de finalizare în 2021: construcţia unui centru de calitate cu laborator de analize şi o nouă linie de producţie de blistere care va creşte capacitatea de ambalare a fabricii cu 30%“, a spus Bahadır Pakiş, general manager al Novartis România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO