Retail&Agrobusiness

Bebe Supermarket merge cu a doua unitate în Afi Cotroceni, după o investiţie de 800.000 de euro

Bebe Supermarket merge cu a doua unitate în Afi...

Autor: Cristina Bellu

02.11.2017, 15:23 2492

Retailerul cu produse pentru bebeluşi Bebe Supermarket a investit 800.000 de euro în cel de-al doilea magazin al companiei, care va fi inaugurat în mallul Afi Cotroceni din Capitală la finalul săptămânii.

În perioada următoare, Bebe Supermarket vizează extinderea reţelei de magazine offline cu o nouă locaţie în Bucureşti, urmând ca în 2018 să ajungă şi în alte oraşe din ţară, respectiv Ploieşti, Constanţa, Cluj şi Timişoara.  

„Cu acest nou magazin deschis în AFI Cotroceni continuăm aventura în lumea produselor pentru bebeluşi şi părinţi, începută în 2013.”, spune Afrodita Pîrcălăbescu, acţionar Bebe Supermarket.

Având o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, magazinul Bebe Supermarket din AFI Cotroceni aduce sub acelaşi acoperiş peste 30.000 de produse atât din domeniul alimentar şi drogherie, cât şi articole de îmbrăcăminte pentru copii de 0-7 ani.

Retailerul Bebe Supermarket a avut anul trecut o cifră de afaceri de 39,5 mil. lei, în creştere cu 10% faţă de 2015, un profit net de un milion de lei şi un număr mediu de 47 de salariaţi.

Compania este deţinută de Afrodita Pîrcălăbescu şi de Dragoş Vladu, cu pachete de 50% fiecare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO