Retail&Agrobusiness

Belgienii de la VPK Packaging au crescut cu 7% producţia cutiilor de carton

Belgienii de la VPK Packaging au crescut cu 7% producţia...

Autor: Laurentiu Cotu

28.01.2016, 00:06 3284
Producătoul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, a înregistrat anul trecut o creştere de 7,5% a volumului de cutii produse faţă de anul anterior. Fabrica VPK Packaging din Salonta produce în principal cutii de carton, însă livrează şi plăci de carton, ca materie primă, pentru clienţii convertori.
 
Per total, businessul companiei din S­a­lonta a crescut anul trecut cu 2% faţă de anul 2014, când belgienii au realizat afaceri totale de 93 mil. lei (aproximativ 21 mil. euro), con­form site-ului Ministerului Finanţelor.
 
„Anul trecut focusul companiei noastre a fost pe creşterea volumului de cutii din carton, reu­şind să atingem obiectivele propuse. Pentru acest an ne propunem să menţinem acelaşi trend, păstrându-ne clienţii existenţi“, au declarat pentru ZF Transilvania repre­zen­tanţii companiei VPK Packaging. Compania pro­duce plăci ondulate de carton utilizate ca semi­fa­bricat pentru cutiile de carton, pentru diverşi clienţi din România, Ungaria, dar şi din ţările vecine, în principal companii din industria bunurilor de larg consum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO