Retail&Agrobusiness

Benvenuti deschide două noi magazine şi modernizează alte zece unităţi existente

Benvenuti deschide două noi magazine şi modernizează alte zece unităţi existente

Dan Pavel, proprietarul Benvenuti: Anul trecut am deschis două magazine noi şi am finalizat proiecte de extindere sau relocare pentru alte patru unităţi

Autor: Laurentiu Cotu

24.03.2016, 00:06 682
Retailerul de încălţăminte Benvenuti, controlat de antreprenorul local Dan Pavel, are în plan pentru acest an deschiderea a două noi magazine, în Bucureşti (Parc Lake Plaza) şi în Piatra-Neamţ, proiect pentru care a alocat  300.000 de euro, dar şi modernizarea a 10 dintre unităţile existente (investiţie cuprinsă între 50.000 şi 100.000 de euro pe magazin).
 
Luând în calcul noile deschideri de magazine programate pentru acest an, Benvenuti se apropie de 50 de unităţi pe piaţa locală, dintre care 10 unităţi doar în Capitală. Retailerul de încălţăminte deţine în prezent o reţea de 45 de magazine Benvenuti situate în 26 de oraşe din ţară, dar şi două unităţi Enzo Bertini multibrand, conform informaţiilor disponibile pe site-ul companiei.
 
„Oraşele în care vom deschide magazine noi în 2016 sunt Bucureşti şi Piatra-Neamţ, însă avem în plan modernizări şi upgrade imagine pentru zece dintre unităţile existente. Anul trecut am deschis două magazine noi şi am finalizat proiecte de extindere sau relocare pentru alte patru unităţi“, a declarat pentru ZF Transilvania Dan Pavel, proprietarul Benvenuti.
 
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO