Retail&Agrobusiness

Bogdan Popescu a rezistat doar şase luni în curtea elveţienilor de la Ameropa

Bogdan Popescu a rezistat doar şase luni în curtea elveţienilor de la Ameropa

Înainte de a veni la Ameropa, Bogdan Popescu a lucrat pentru retailerul Metro în Bulgaria. El a petrecut anterior 15 ani în cadrul grupului Shell, având mai multe poziţii de management, dar şi de conducere superioară. Din 2011 până în 2008, fostul şef al Ameropa Grains a lucrat în străinătate, şase ani în Olanda şi un an în Spania. Bogdan Popescu este inginer de aviaţie are diplomă de MBA

Autor: Gabriel Razi

16.03.2015, 00:06 1539
Bogdan Popescu (46 de ani) a părăsit poziţia de director general al traderului elveţian Ameropa Grains la numai şase luni de la nu­mirea sa în prima poziţie pe care a ocupat-o până acum în lumea comer­cianţilor de materii prime agricole, spun surse din industrie.
 
Nici reprezentanţii din România şi nici cei din Elveţia ai Ameropa nu au făcut vreun comentariu până la închiderea ediţiei, o poziţie similară fiind adoptată şi de Bogdan Popescu.
 
Popescu a ajuns în afacerea magnatului Andreas Zivy, proprietatul holdingului Ameropa, în toamna anului trecut după ce compania s-a aflat într-un lung proces de căutare a unui director general. Sub conducerea lui Bogdan Po­pescu, Ameropa Grains a făcut primul pas cu infrastructură de depozitare în afara judeţului Constanţa prin preluarea a două magazii orizontale în localitatea Dor Mărunt din Călăraşi şi Măcin din Tulcea. În acelaşi timp, compania a închis un punct de lucru similar în localitatea Mihai Viteazu.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO