Retail&Agrobusiness

Brandul francez Tati deschide primul magazin din România în centrul comercial Veranda

Brandul francez Tati deschide primul magazin din România...

Autor: Cristina Bellu

31.08.2016, 12:28 4109

"Tati oferă o gamă largă de produse, la preţuri competitive, şi ne bucurăm că va fi disponibil pe piaţa din România, prin inaugurarea locaţiei din Veranda (...).Am intrat în linie dreaptă cu proiectul şi ne pregătim de marea lansare din această toamnă. Majoritatea chiriaşilor au preluat deja spaţiile pe care le vor ocupa şi lucrează la amenajarea magazinelor", a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul proiectului Veranda.

Primul magazin al brandului de tip discount va măsura circa 1.700 mp şi va vinde haine în proporţie de 40%, restul fiind împărţit între produse de beauty şi bunuri pentru decorarea locuinţei.

"Deschiderea primului magazin Tati în România în centrul comercial Veranda din Obor reprezintă o mişcare strategică a grupului nostru de a găsi platforma ideală pentru comercializarea produselor brandului francez", a spus Marian Radu, reprezentant al grupului Peeraj.

Brandul Tati este cel mai nou pe care grupul Peeraj şi-l adaugă în portofoliul ce mai cuprinde nume precum CCC (încălţăminte), Pimkie (modă) sau Boggi (modă masculină).

Veranda va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 30.000 de metri pătraţi şi va fi inaugurat în ultimul trimestru al acestui an. Principalele ancore vor fi hipermarketul Carrefour (10.000 mp) şi magazinul H&M (2.200 mp), alături de care se vor găsi peste 100 de magazine, restaurante şi cafenele. Centrul comercial va avea o parcare de 1.200 de locuri şi un spaţiu verde de 15.000 de metri pătraţi, care iarna va găzdui un patinoar şi un târg de sărbători, iar vara este destinat relaxării şi petrecerii timpului liber, inclusiv activităţi pentru copii.

De asemenea, odată cu deschiderea centrului comercial vor fi încheiate şi lucrările la infrastructura zonei Obor, în valoare de două milioane de euro, care presupun lărgirea străzii Ziduri Moşi cu câte o bandă pe sens, precum şi a trotuarului, dar şi modernizarea staţiei de tramvai şi construirea unui refugiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO