Retail&Agrobusiness

Brandul românesc de modă PNK Casual a închis magazinul fanion de pe Calea Dorobanţilor

Brandul românesc de modă PNK Casual a închis magazinul...

Autor: Cristina Roşca

15.09.2020, 09:30 433

♦ Spaţiul de circa 200 mp de pe Calea Dorobanţilor, una dintre cele mai importante artere de shopping de lux din România, a fost închiriat acum aproape şapte ani.

Brandul românesc de modă PNK Casual, lansat pe piaţă acum circa două decenii de două antreprenoare locale, a închis concept store-ul de pe Calea Dorobanţilor din Bucureşti. Spaţiul apare acum ca fiind „de închiriat”. Pe site-ul propriu al mărcii mai figurează acum două magazine fizice – unul în zona Calea Victoriei (pe strada General Berthlot) şi un altul – outlet – pe bulevardul Mihai Bravu. 

Acestea se adaugă magazinului online propriu. De-a lungul anilor, brandul PNK Casual a avut mai multe magazine offline, printre care unul în Piteşti şi un altul în mallul bucureştean Sun Plaza, însă şi acestea au fost închise. Unitatea de pe Calea Dorobanţilor era însă magazinul fanion al brandului creionat de două surori – Patricia Nicolae şi Georgiana Curuia. Aici, antreprenoarele investiseră 180.000 de euro în amenajarea spaţiului de circa 200 mp. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO