Retail&Agrobusiness

Brutăriile Pain Plaisir: Vinerea şi sâmbăta lucrăm la capacitatea maximă de 1.000 de pâini pe zi

Brutăriile Pain Plaisir: Vinerea şi sâmbăta lucrăm...

Autor: Roxana Petrescu

18.06.2019, 07:43 850

Sub brandul Pain Plaisir sunt deschise două brutării, ambele în zone centrale ale Capitalei, respectiv Dorobanţi şi Kiseleff. De asemenea, produsele sunt livrate şi în circa 20 de localuri din Bucureşti.

Cele două brutării Pain Plaisir din Bucureşti - din zonele Dorobanţi şi Kiseleff - lucrează vinerea şi sâmbăta la capacitate maximă, motiv pentru care oficialii companiei vorbesc de o extindere.

„Capacitatea noastră maximă este de 1.000 de pâini pe zi, iar vinerea şi sâmbăta suntem la maximum de capacitate“, spune Irina Stăncescu, antreprenoarea din spatele businessului Pain Plaisir, una dintre cele mai cunoscute brutării artizanale din Bucureşti. Antrepre­noarea spune că acum Pain Plaisir este în căutarea unui spaţiu mai mare de producţie, dar misiunea nu este deloc uşoară. În total, sunt 12 brutari care muncesc la două cup­toare, un al treilea urmând să apară odată cu noua adresă.

Pe harta Capitalei au apărut în ultimii ani tot mai multe businessuri de profil, precum Pain Plaisir, Brot Manufactur (brutărie germană), Grain Trip (brutărie ce produce pâine după reţete din întreaga lume) sau Miez. Iar acestea sunt doar câteva exemple.

Lansat în 2013, brandul Pain Plaisir este prezent acum cu două unităţi în zonele centrale ale Capitalei, Dorobanţi şi Kiseleff. Mai mult, produsele brutăriei sunt disponibile şi în circa 20 de localuri din Bucureşti. Firma Maison Mories care operează businessul a obţinut în 2018 afaceri de 6,5 mil. lei, cu aproape 25% mai mari decât în anul anteirior.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO