Business din frumuseţe: un importator de produse cosmetice vrea să ajungă la afaceri de 100.000 de euro în 2018 din tratamente personalizate

13 aug 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Ioana Galiceanu: Ne dorim să intrăm pe piaţa produselor cosmetice profesionale, dedicate saloanelor de înfrumuseţare. Este vorba de lansarea gamei Essentiq Professional Line, un concept prin care cosmeticiana poate personaliza tratamentele clientelor.

♦ Prin dezvoltarea reţelei de distribuţie, reprezentanţii companiei estimează o cifră de afaceri de cinci ori mai mare faţă de 2017, ajungând la 100.000 de euro la final de an.

Bogalio Art, compania care im­por­­tă şi distribuie pe piaţa locală bran­durile Essentiq, Officina Na­tu­rae, Lu­nay şi Bioplante, mizează pe a­faceri de 100.000 de euro în 2018, creş­­tere generată de dez­vol­tarea seg­men­tului de distribuţie. De altfel, re­pre­­zen­tanţii au în plan să între şi pe pia­ţa de cosmetice profe­sionale, a spus pentru ZF Ioana Ga­liceanu (33 de ani), general manager al Bogalio Group.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.08.2018

 
Cuvinte cheie:
cosmetice
, produse
, afaceri
, business
, frumusete
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide