Retail&Agrobusiness

Business Magazin. Cum a ajuns Marian Tudor, un campion naţional la judo, directorul warehouse al eMAG care se ocupă de gestionarea unor stocuri uriaşe şi de spaţii de depozitare de peste 250.000 de metri pătraţi: Am plecat de jos, am învăţat totul pas cu pas, astfel ca acum cunosc fiecare piesă din din motorul operaţiunilor logistice

Autor: Ioana Matei

16.01.2022, 13:30 409

După ce vreme de şapte ani a fost campionul Capitalei la judo, iar apoi a devenit chiar şi campion naţional, Marian Tudor a avut parte de un parcurs care pare să nu aibă nimic în comun cu sportul de performanţă. Adrenalina nu îi lipseşte însă nici acum pentru că din rolul său actual, de Warehouse Director, este responsabil de menţinerea motoarelor turate ale celui mai mare retailer online de pe piaţa locală.

Din poziţia de warehouse director, Marian Tudor are un rol cheie în operaţiunile eMAG: este responsabil de grestionarea unor stocuri uriaşe şi de spaţii de depozitare de peste 250.000 mp. Nu este singur în această misiune şi are alături 1.650 de colegi care se asigură de eficienţa maximă a unui business în care fiecare secundă contează.

„Din poziţia de manager în alt domeniu am decis să o iau de la zero în logistică. Am pornit de jos, însă am avut în minte o singură direcţie: în sus. De ce am pornit de jos? Păi eu cred că doar aşa poţi să fii foarte bun, învăţând tot”, crede Marian Tudor, care lucrează în cadrul eMAG de aproximativ opt ani.

Traseul său până la acest rol a fost unul atipic, care a implicat o schimbare de 180 de grade a traseului său profesional: a fost sportiv de performanţă, iar după ce vreme de şapte ani la rând a fost campion la judo pe Bucureşti, a reuşit să-şi împlinească visul de a fi campion naţional. A visat apoi să atingă următorul nivel, pe cel european, însă pare că viaţa a avut alte planuri pentru el. Nu o să uite însă niciodată învăţăturile deprinse ca urmare a practicării sportului de performanţă, care îl ajută şi astăzi: „Am învăţat să-mi setez obiectivele foarte clar, iar asta m-a structurat foarte mult”.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO