Carmen Adamescu, reţinută pentru „plăţi cu consecinţa prejudicierii societăţii controlate“. Prejudiciul ar fi de 43 milioane de lei. Plângerea a fost făcută de fiul lui Dan Adamescu, Alexander Adamescu

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 oct 2018 Autor: Mihaela Gidei

Vezi galeria foto Carmen Adamescu a fost reţinută miercuri după ce a fost audiată în dosarul de delapidare şi evaziune fiscală. Tot pentru aceste fapte a depus plângere şi Unirea Shopping Center, cele două denunţuri fiind reunite în cadrul unui singur dosar penal

Carmen Adamescu, fosta soţie a omului de afaceri Dan Adamescu, a fost reţinută miercuri de către ofiţerul de caz din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, după ce a fost audiată câteva ore într-un dosar de delapidare şi evaziune fiscală, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Unul dintre denunţătorii activităţilor ilicite şi ale con­tractelor fictive derulate de firmele controlate de Carmen Adamescu este chiar fiul său vitreg, Alexander, au precizat, pentru Mediafax, aceleaşi surse. Ulterior, tot pentru aceste fapte a depus plângere şi Unirea Shopping Center, cele două denunţuri fiind reunite în cadrul unui singur dosar penal. Poliţiştii au efectuat şapte percheziţii, în Bucureşti, într-un dosar de delapidare şi evaziune fiscală, prejudiciul cauzat fiind de 43 de milioane de lei, anunţă IGPR. Potrivit unor surse ale Mediafax, sunt vizate firme controlate de Carmen Adamescu. Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Eco­nomice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează, la ora transmiterii acestei ştiri, şapte per­cheziţii în Bucureşti. Activităţile se desfăşoară la locuinţele mai multor persoane bănuite de cauzarea unui prejudiciu de 43.000.000 de lei, prin delapidare şi evaziune fiscală.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.10.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
adamescu
, retinere
, plati
, prejudiciu
, delapidare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide