Carrefour închide primul hipermarket din Bucureşti

Secțiune susținută de Medlife Logo

8 ian 2018 Autor: Cristina Bellu

Carrefour a anunţat că va închide hipermarketul situat în Vitantis Shopping Center, începând cu 15 ianuarie, ca urmare a schimbării mediului de piaţă şi a preferinţelor clienţilor din zonă.

“După o analiză atentă şi fundamentată am agreat împreună cu partenerul nostru Revetas Capital să închidem hipermarketul Carrefour din Vitantis Shopping Center, având în vedere schimbarea mediului de piaţă şi a preferinţelor clienţilor noştri din zona aferentă, pe parcursul celor zece ani de operare.”, spun reprezentanţii companiei.

În urma acestei decizii fiecărui angajat i s-a oferit posibilitatea de a alege noi puncte de lucru în care ar dori să activeze - magazin, sediu sau depozit – luând în calcul criterii precum proximitatea faţă de casă sau traseul până la muncă, pentru cei din afara Bucureştiului.

În momentul de faţă toţi angajaţii hipermarketului Carrefour Vitantis s-au transferat sau urmează să fie transferaţi în punctele de lucru care au reprezentat prima lor opţiune, pe postul pe care şi l-au dorit.”, adaugă compania.

Un hipermaket Carrefour are în medie 200-250 de salariaţi.

Anul trecut, Carrefour a terminat remodelarea şi rebrandingul celor 85 de magazine Billa, transformate în supermarketuri Market şi a integrat cu succes cei aproximativ 3.000 angajaţi ai reţelei.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
bucuresti
, carrefour
, hipermarket
, inchidere
, clienti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide