Carrefour pune al şaptelea hipermarket pe harta Timişoarei

Secțiune susținută de Medlife Logo

26 nov 2015 Autor: Cristina Rosca

Grupul francez Carrefour a deschis la Timişoara cel de-al 29-lea hipermarket din România al companiei şi primul din oraş în Shopping City Timişoara, un centru comercial dezvoltat de sud-africanii de la NEPI. Francezii au deschis hipermarketul înainte ca centrul comercial să fie inaugurat, eveniment aş­teptat abia în 2016.
 
Carrefour devine al treilea lanţ de hipermarketuri prezent în oraşul de pe Bega în care sunt acum şapte hipermarketuri, câte trei ale Kaufland şi Auchan şi unu al grupului francez. Real şi Cora nu au nicio unitate în oraş. Timişoara are peste 300.000 de locuitori şi este unul dintre cel mai bine dezvoltate oraşe din România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.11.2015

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
hipermarket
, carrefour
, harta
, timisoara
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide