Retail&Agrobusiness

Casa de avocatură Filip & Company a asistat fondul de investiţii Mozaik Investments în preluarea a 35% din acţiunile lanţului de cafenele 5 To Go

Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company

Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company

Autor: Cristina Bellu

17.12.2019, 09:12 272

Casa de avocatură Filip & Company a asistat fondul de investiţii Mozaik Investments în procesul de achiziţie a 35% din acţiunile companiei 5 To Go, cel mai mare lanţ de cafenele din Europa de Est şi cea mai accesată franciză din România.

Restul de 65% din titlurile reţelei ce numără peste 140 de unităţi şi care are afaceri cumulate de 8 mil. euro în 2019 rămân în posesia antreprenorilor fondatori, Radu Savopol şi Lucian Bădilă.

„Este o investiţie frumoasă a clienţilor noştri de la Mozaik, într-un business foarte promiţător, dezvoltat 100% local. Sperăm ca 5 5 To Go să continue parcursul excelent cu noul acţionariat şi să ajungă una din poveştile antreprenoriale de referinţă din Europa de Est”, spune Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company.

Echipa implicată în această tranzacţie a fost coordonată de Alexandru Bîrsan (Partner) şi le-a inclus pe Olga Niţă (Counsel), Andreea Bănică (Associate) şi Alina Stoica (Ass ociate).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO