Retail&Agrobusiness

Casă dedicată în hipermarketurile şi supermarketurile Auchan pentru cei care au peste 65 de ani

Casă dedicată în hipermarketurile şi supermarketurile...

Autor: Andreea Tobias

28.03.2020, 12:00 2098

Auchan anunţă că persoanele de peste 65 de ani au casă dedicată în hipermarketurile şi supermarketurile companiei. Casă dedicată au şi voluntarii care cumpără produse pentru persoanele care nu se pot deplasa de acasă.

Potrivit unui comunicat transmis de Auchan, voluntarii şi reprezentanţii ONG-urilor care achiziţionează produse pentru persoanele care nu se pot deplasa de la domiciliu beneficiază de casă dedicată în hipermarketurile şi supermarketurile companiei şi de case cu acces prioritar în magazinele de proximitate.

Acestea vor fi disponibile pe toată durata programului de funcţionare a magazinelor, iar accesul se va face pe baza declaraţiei pe propria răspundere privind motivul deplasării.

Măsura are ca scop eficientizarea timpului petrecut la cumpărături şi sprijinirea iniţiativelor voluntare active în această perioadă.

Totodată, Auchan anunţă că persoanele de peste 65 de ani beneficiază de casă dedicată în hipermarketurile şi supermarketurile Auchan şi de case cu acces prioritar în magazinele de proximitate MyAuchan clasice, în intervalul orar 11.00-13.00.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO