Retail&Agrobusiness

Casa Rusu din Timişoara vrea să încheie anul cu afaceri de 50 de milioane de euro, după un plus de 7% în trimestrul III

Casa Rusu din Timişoara vrea să încheie anul cu...

Autor: Laurentiu Cotu

18.11.2016, 00:05 463

Grupul Rus Savitar-Casa Rusu, din industria mobilei, controlat de familia Rusu din Timişoara, a avut în primele nouă luni o cifră de afaceri totală de 32 mil. euro, mai mult cu 7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, şi estimează pentru anul în curs un business cumulat de 50 mil. euro. Anul trecut, businessul consolidat al Rus-Savitar (fabrica) şi Casa Rusu (reţeaua de magazine) a ajuns la 43,7 mil. euro.

„În acest an am lansat pe piaţă un nou concept de magazin, Casa Rusu-Super Store, şi am dezvoltat centrul de producţie şi logistică din Dudeştii Noi, judeţul Timiş, investiţii care se ridică, în total, la 6,5 milioane de euro. Estimăm că vom încheia anul în curs cu afaceri cumulate de 50 de milioane de euro“, a declarat pentru ZF Transilvania Marius Raia, director general al Casa Rusu.

Retailerul Casa Rusu a lansat în vara acestui an, în cadrul centrului comercial Vitantis Shopping Center din Bucureşti, un magazin de 6.000 de metri pătraţi, dintre care 2.000 de metri pătraţi sunt alocaţi produselor de amenajare şi decorare a locuinţei, investiţia ridicându-se la 1,5 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO