Retail&Agrobusiness

Cătălin Pozdarie, Hervis: Criza economică abia acum începe. După redeschiderea mallurilor vânzările merg foarte bine, dar e doar o situaţie de moment

Cătălin Pozdarie, CEO-ul Hervis România:

Sunt circumspect pentru că această situaţie nu s-a terminat, criza economică de fapt nici nu ştiu dacă a început, abia se văd primele semne. Pe final de vară abia vom vedea urmările crizei sanitare şi sociale. Ce trăim acum e un moment pozitiv, dar e doar un moment.

Cătălin Pozdarie, CEO-ul Hervis România: Sunt circumspect pentru că această situaţie nu s-a terminat, criza economică de fapt nici nu ştiu dacă a început, abia se văd primele semne. Pe final de vară abia vom vedea urmările crizei sanitare şi sociale. Ce trăim acum e un moment pozitiv, dar e doar un moment.

Autor: Cristina Roşca

20.07.2020, 10:35 406

♦ Retailerul de echipamente sportive are o reţea de 37 de magazine în România dintre care şase inaugurate în 2019 şi unul în acest an ♦ Pentru acest an austriecii voiau să accelereze la zece deschideri, dar în contextul pandemiei numărul inaugurărilor s-a redus la maximum trei.

„Am deschis primul magazin din acest la Târgu-Mureş (în centrul comercial al NEPI Rockcastle inau­gu­rat recent – n.red.), ajun­gând astfel la o reţea de 37 de unităţi. O să deschidem un al doilea magazin în Târgovişte în 2020 şi poate chiar şi un al treilea, însă pentru acesta suntem în discuţii cu un centru comercial deja existent“, spune Cătălin Pozdarie, CEO-ul Hervis România.

Iniţial compania comunicase că vrea să deschidă 10 magazine în 2020, însă numărul va fi mai mic, în contextul pandemiei.

În 2019 compania a deschis şase ma­ga­zi­ne, un ritm uşor mai scăzut faţă de anul pre­ce­­­­­dent când a inaugurat şapte unităţi, însă mult mai crescut faţă de anii anteriori lui 2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO