Retail&Agrobusiness

Cătălin Pozdarie, Hervis: Odată cu creşterea nivelului de trai, România se orientează către satisfacerea altor nevoi decât cele primare şi începe să practice sport

Cătălin Pozdarie

Cătălin Pozdarie

Autor: Cristina Roşca

05.12.2018, 17:40 319
♦ Retailerul de echipamente sportive Hervis, care a intrat pe piaţa locală în 2007, în plin boom economic, va încheia anul cu un total de 30 de magazine după ce va deschide patru unităţi doar în decembrie ♦ Mai mult, compania continuă expansiunea accelerată cu zece magazine noi bugetate pentru 2019.
 

„În 2018 am inaugurat, până acum, trei magazine, în Ploieşti şi Drobeta-Turnu Severin în luna mai şi în Roman în noiembrie. Nu am închis nicio unitate până în prezent“, spune Cătălin Pozdarie, executivul român care conduce businessul Hervis în România de circa un deceniu. Din 2017 el a preluat şi condu­ce­rea businessului din Germania, unde brandul Hervis este la început de drum.

Pe piaţa din România brandul este activ de mai bine de un deceniu, fiind deja prezent în marile oraşe ale ţării precum Bucureşti, Constanţa sau Oradea. În total, magazinele Hervis sunt prezente în 19 oraşe din ţară. Din totalul de 26 de magazine, şase sunt în Capitală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO