Ce fel de terenuri caută Kaufland pentru expansiune: minimum 8.000 mp în oraşe de peste 30.000 de locuitori

Secțiune susținută de Medlife Logo

5 sep 2018 Autor: Cristina Rosca

Retailerul german Kaufland, liderul pieţei locale de retail, cu afaceri de peste 10 mld. lei (2,2 mld. euro) anul trecut şi circa 120 de hipermarketuri cu preţuri mici, continuă expansiunea pe piaţa locală şi caută să cumpere terenuri, potrivit unui anunţ postat pe site-ul propriu.

„Pentru a ajunge cât mai aproape de clienţii noştri, suntem în permanentă căutare de noi locaţii în România şi nu numai“, spune anunţul. Printre condiţiile cerute de grupul german se numără faptul că terenul - cu sau fără construcţie pe el - trebuie să aibă cel puţin 8.000 mp. Proprietarul terenului - fie acesta amplasat central sau periferic - trebuie să aibă drept de construcţie sau posibili­tatea de obţinere a autorizaţiilor pentru construcţii mari.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.09.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Kaufland
, cautare
, terenuri
, expansiune
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide