Retail&Agrobusiness

Cel mai mare francizat al Carrefour a pornit „la vânătoare“ de magazine

Reţeaua Pronto Express a ajuns la 14 magazine

Reţeaua Pronto Express a ajuns la 14 magazine

Autor: Dana Ciriperu

28.08.2014, 00:05 648
Compania Pronto Mobile, controlată de antreprenori români, care a devenit cu 14 magazine cel mai mare francizat al Carrefour pe piaţa locală, este în discuţii pentru a cumpăra cel puţin două magazine noi până la finalul anului şi ţinteşte afaceri de 4 milioane de euro.
 
„Deocamdată nu deschidem magazine de la zero, doar preluăm“, au spus reprezentanţii Pronto Mobile, o companie deţinută de familia Sandu şi Valeriu Mişurnov (10%). Gabriel Cristian Sandu este antreprenorul sucevean care a vândut retailerul GSM Proton, cu 90 de magazine, către Vodafone. Acţionarul majoritar al Pronto Mobile este Laura Mihaela Sandu, 35 de ani, din Suceava.
 
Compania a anunţat ieri că a cumpărat cinci magazine de la Traditional Ecologic, o firmă deţinută tot de un antreprenor român (Adrian Ciobanu), magazine care făceau deja parte din reţeaua Carrefour Express. Traditional Ecologic mai deţine doar trei magazine, de care sunt interesaţi de asemenea acţionarii Pronto Mobile. Ei au mai cumpărat două magazine în ultimul an, unul în decembrie şi altul în martie, astfel că au ajuns în prezent la 14 unităţi Pronto Express - în franciza Carrefour.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO