Retail&Agrobusiness

Centrele Winmarkt au ajuns la un grad de ocupare de 95% după ce au semnat cu H&M şi Pepco

Centrele Winmarkt au ajuns la un grad de ocupare de 95%...

Autor: Cristina Roşca

25.04.2016, 00:05 814
Mai mult, etajele superioare ale centrelor comerciale vor deveni birouri, la Galaţi deja compania semnând cu compania americană de outsourcing CGS.
 
Grupul de 14 centre comerciale Winmarkt amplasate în oraşele medii de provincie a terminat anul trecut cu afaceri de 8,7 milioane de euro, în creştere cu 4,5% comparativ cu 2014. Mai mult, oficialii companiei se aşteaptă la un nou an de creştere, favorizată de măsurile de relaxare fiscală luate de guvern.
 
„Reducerea TVA, precum şi alte măsuri luate de guvern precum creşterea salariului minim pe economie vor avea cu siguranţă un impact pozitiv asupra consumului şi traficului (din centrele comerciale Winmarkt) şi implicit asupra rezultatelor noastre. În primul trimestru s-au perceput deja primele semnale pozitive, dar un impact mai puternic va fi din trimestrul doi“, spune Carlo Barban (38 de ani), executivul care conduce din primăvara anului 2014 businessul Winmarkt din poziţia de CEO.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO