Retail&Agrobusiness

​Centrul Comercial Mercur din Craiova se închide începând de luni: Doar supermaketul Profi din cadrul acestuia va funcţiona în regim non-stop

​Centrul Comercial Mercur din Craiova se închide...

Autor: Tibi Oprea

20.03.2020, 19:09 414

Centrul Comercial Mercur din Craiova se va închide de luni, 23 martie, şi până joi, 16 aprilie, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice, transmit reprezentanţii companiei administrator într-un raport la Bursă.

“Singura activitate care va rămâne activă în cadrul Centrului Comercial este cea derulată de Supermarketul Profi, care va rămâne deschis, în regim non-stop, ca şi până acum”, se menţionează în comunicat.

La finalul lunii ianuarie, consiliul de administraţie al Mercur Craiova a propus acţionarilor un dividend brut de 0,124 lei pe acţiune, care, la preţurile curente de tranzacţionare, ar avea un randament de 0,7%, potrivit calculelor realizate de ZF.

În ultimul an, acţiunile companiei se tranzacţionează în scădere cu 16,8%, pe fondul unor tranzacţii de 124.950 de lei, emitentul ajungând la o capitalizare de 108,9 milioane lei.

Mercur Craiova este controlată în proporţie de 97,85% de SIF Oltenia (SIF5).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO