Retail&Agrobusiness

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului în Craiova, după o investiţie de 40.000 de euro. Radu Savopol, co-fondator Cereal Crunch & 5 to go: Estimăm să ajungem la un număr de 70-100 de bonuri zilnic

Autor: Cristina Bellu

06.08.2020, 10:32 1057

Cereal Crunch, un local care vinde circa 100 de tipuri de cereale din toată lumea, va inaugura mâine, 7 august,  prima franciză a grupului la Craiova, după o investiţie totală de 40.000 de euro.

Businessul este dezvoltat local de către Radu Savopol şi Lucian Bădilă, co-fondatori ai 5 to go, şi Andrei Alecu, proprietar al cafenelei Utopia Coffee Bar. Ei au preluat la finalul anului trecut dezvoltarea conceptului Cereal Crunch de la un alt antreprenor, Alex Vasile, care l-a adus în România în urmă cu circa doi ani.

„Am preluat acest business la finalul anului 2019 şi ne-am propus atunci, pentru primul an, să deschidem 5 noi francize în Bucureşti şi în ţară. Mă bucur să văd oameni cu viziune, dispuşi să investească în lucrurile în care cred şi am fost încântat să descopăr că cei care au preluat franciza de la Craiova sunt antreprenori tineri, dinamici, cu obiective îndrăzneţe şi determinaţi să le îndeplinească”, spune Radu Savopol, co-fondator Cereal Crunch & 5 to go.

Potrivit antreprenorului, unitatea din Craiova poate ajunge la un număr de 70 - 100 de bonuri zilnic până la finalul anului, iar după un an, media ar putea să crească la 150 de bonuri pe zi.

Totodată, în perioada august-decembrie, businessul ar putea genera afaceri de 75.000 de euro în condiţii  normale de funcţionare, iar anul următor să se apropie de 200.000 de euro.

În prezent, Cereal Crunch are deschise două spaţii în Bucureşti, la Piaţa Naţiunile Unite şi la Universitate, pe Hristo Botev 1. Meniul oferă peste 100 de tipuri de cereale din toată lumea, dar şi locale, alături de 16 tipuri de lapte şi peste 20 de toppinguri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO