Retail&Agrobusiness

CITR scoate la licitaţie pantofii şi genţile retailerului Leonardo aflat în faliment. Preţul de pornire, 18 mil. lei

CITR scoate la licitaţie pantofii şi genţile...

Autor: Cristina Rosca

14.08.2015, 00:05 244

CITR Filiala Bihor, lichidatorul judi­ciar al retailerului de încălţăminte Leo­nardo aflat în faliment, scoate la lici­ta­ţie cu strigare bunuri ale societăţii în va­loare de circa 18 milioane de lei. Astfel, sunt scoase la vânzare „un stoc de marfă în custodie la terţi“, un „pachet stoc marfă depozit central Oradea“, alături de şapte autoutilitare marca Iveco, un autoturism marca Mercedes Benz, unul Renault Clio şi un altul Megane.

Compania Leonardo SRL din ju­deţul Bihor, controlată de antre­pre­norul Florin Panea, care opera retai­lerul de încălţăminte cu acelaşi nume, a intrat în faliment în primăvara acestui an la patru ani şi jumătate după ce şi-a cerut insolvenţa. Oficialii CITR spu­neau atunci că nu a putut fi sus­ţinută ac­tivitatea curentă a companiei, plă­ţile au fost blocate. Astfel, fali­mentul a fost sin­gura soluţie. În mo­mentul intrării în fa­li­ment, o companie îşi închide acti­vi­tatea, iar activele sunt scoase la vân­za­re. Principalele active ale companiei sunt stocurile, precum şi activele imo­biliare reprezentate de spaţiul destinat de­pozitării stocurilor şi sediul socie­tăţii, conform datelor CITR. Potrivit da­telor publice, în 2009, anul intrării în insolvenţă a Leonardo compania avea datorii totale de circa 450 mil. lei. La jumătatea anului trecut, po­trivit ace­leiaşi surse, totalul dato­ri­ilor se apro­pia de 500 mil. lei. Anul trecut afacerile au coborât la sub 100 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO