Retail&Agrobusiness

Coca-Cola HBC România are mai multe posturi disponibile în Bucureşti şi în ţară

Coca-Cola HBC România are mai multe posturi disponibile...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

13.07.2014, 18:38 5208

Coca-Cola HBC România, liderul pieţei de băuturi răcoritoare cu afaceri de 410 milioane de euro, vrea să-şi întărească divizia de vânzări şi are mai multe posturi disponibile în ţară, potrivit site-ului oficial al companiei.

Astfel, gigantul angajează agenţi de vânzări în Brăila şi Buzău, Craiova, Covasna sau Cluj.

Candidatul potrivit trebuie să aibă cel puţin studii medii, experienţă de minim 12 luni în vânzări, permis de conducere categoria B şi să cunoască limba engleză la un nivel mediu. Printre responsabilităţile unui agent de vânzări al Coca-Cola HBC România se numără vizitarea clienţilor, colaborarea cu aceştia pentru identificarea oportunităţilor de a creşte comenzile, plasarea mijloacelor fixe ( rafturi, vitrine frigorifice), dar şi realizarea targetului de vânzări în volum şi valoare sau încasarea facturilor.

Pe lângă posturile în departamentul de vânzări, compania mai caută PET operator, operator utilităţi şi specialist electronist la fabrica din Ploieşti (judeţul Prahova). În Bucureşti producătorul are disponibile mai multe posturi printre care cel de asistent pentru managerul comercial, production planner sau master data junior expert. În total, compania are 15 posturi disponibile pe site-ul propriu.

Coca-Cola HBC România este unul dintre cei mai mari angajatori din industria băuturilor răcoritoare şi a apelor minerale, având trei unităţi de producţie în România la Timişoara, Ploieşti şi Vatra Dornei şi 14 puncte de distribuţie.

Anul trecut, compania a avut în medie peste 1.600 de salariaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO