Retail&Agrobusiness

Comenzile la export au crescut cu 6% businessul producătorului de confecţii Secuiana

Comenzile la export au crescut cu 6% businessul...

Autor: Laurentiu Cotu

19.08.2015, 00:05 182

Producătorul de confecţii Secuiana din Târgu-Secuiesc a avut în primul semestru o cifră de afaceri de 14,2 mil. lei (3,2 mil. euro), mai mult cu 6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, susţinută în principal de export.

Compania estimează pentru a­cest an o cifră de afaceri de 29,6 mil. lei (6,6 mil. euro), în creştere cu 4% faţă de anul 2014.

„În primul semestru am funcţionat la capacitatea maxi­mă, fiind susţinuţi de vânzările la ex­port, care au crescut cu 7,5%. Vân­­­­zările pe pia­ţa in­ter­nă au fost puţin pes­te nivelul din a­nul trecut, creş­terea fiind de a­proxi­­­­­­mativ 3%’’, a declarat Dobra Laszlo, directorul general al Secuiana.Compania a câştigat în primul semestru doi noi clienţi, din Italia şi Irlanda de Nord. Capacitatea de producţie zilnică a companiei este de 2.400 de pantaloni şi 250 de cămăşi şi tricouri polo. Pe piaţa locală compania deţine o reţea de 24 de magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO