Companii

Compania Dantex din Satu Mare: Suntem în discuţii cu Taparo să le furnizăm elastic pentru măşti

Compania Dantex din Satu Mare: Suntem în discuţii cu...

Autor: Ramona Cornea

02.04.2020, 00:05 369

♦ Compania a investit 100.000 de euro în achiziţionarea a două utilaje cu o capacitate de producţie de până la 40.000 de metri de elastic pe zi.

Compania Dantex din Satu Mare este în discuţii cu grupul Taparo pentru a furniza elasticul necesar în producţia de măşti chirurgicale. Techtex, com­panie parte a grupului Taparo specializat în producţia de mobilier tapiţat, a început ieri producţia de măşti chirurgicale.

„Suntem în discuţii cu compania Taparo să le furnizăm elastic. Am comandat două utilaje care vor produce 30.000 – 40.000 de metri de elastic pe zi. Investiţia a fost de 100.000 de euro şi a fost făcută din banii noştri. Am făcut această investiţie pentru că putem să folosim utilajele şi la altceva după ce trece această criză. Elasticul pentru Taparo este unul fără cauciuc, care să nu se lipească. Noi producem dantele şi franjuri, iar elasticul reprezenta 5% din producţia noastră până acum. Au rămas foarte puţine fabrici în România şi acum trebuie să profităm de această ocazie de a produce”, a declarat pentru ZF Răz­van Mureşan, administratorul Dantex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO