Retail&Agrobusiness

Compania de curierat Sameday, controlată de eMag, închiriază 2.600 mp de spaţii logistice în proiectul Business Park Ştefăneşti intrat anul acesta în portofoliul Globalworth

Compania de curierat Sameday, controlată de eMag,...

Autor: Cristina Bellu

17.08.2022, 09:50 259

Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România şi Polonia, anunţă că Sameday, unul dintre liderii pieţei locale de curierat, a semnat un contract de închiriere pe şapte ani pentru o suprafaţă de aproximativ 2.600 de metri pătraţi în proiectul Business Park Ştefăneşti.

Parteneriatul presupune punerea la dispoziţie a unor spaţii cu folosinţă exclusivă destinate depozitării, birourilor, spaţiilor comune sau parcărilor, compania urmând să desfăşoare activităţi de logistică şi de curierat în proiectul localizat în zona de nord a Bucureştiului, începând cu finalul anului 2022.

“Decizia de extindere a spaţiilor logistice este parte din strategia Sameday de consolidare a capacităţii operaţionale, în vederea menţinerii şi îmbunătăţirii timpilor de livrare şi a răspunsului prompt la nevoile clienţilor noştri. Experienţa dezvoltării reţelei easybox şi a depăşirii graniţelor prin operaţiunile dezvoltate în Ungaria ne-au demonstrat că alegerea punctelor de desfăşurare a activităţii este importantă în succesul activităţilor noastre”,  spune Alin Abălaşei, Chief Operational Officer Sameday.

În luna aprilie, Globalworth a decis să intre pe un nou segment de business şi a preluat de la grupul antreprenorial Catted, controlat de familia Cobâlaş proiectului Catted Business Park, dezvoltat exclusiv pentru IMM-uri de către Catted Group în zona Chitila.

“Având în portofoliul nostru şi small business units, oferim o gamă largă de spaţii moderne adaptate nevoilor companiilor care operează în România. Prezenţa Sameday în Ştefăneşti ne validează buna colaborare şi ne consolidează relaţia de business pe care am creat-o”, adaugă Mihai Zaharia, Director de Investiţii Globalworth România şi Director Pieţe de Capital Globalworth Group.

Business Park Ştefăneşti este localizat în zona de nord a Bucureştiului, cu acces la Centura Bucureştiului. Locaţia permite conexiunea rapidă cu centrul Bucureştiului prin autostrada A2.

Proiectul va cuprinde 3 facilităţi industriale care totalizează o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp, dispuse pe un teren de 45.000 mp. Împreună, cele 3 clădiri vor oferi până la 24 unităţi de închiriat, cu suprafeţe de depozitare de la 500 la 1.500 mp. Fiecare modul dispune de cel puţin 1 drive-in, cât şi o rampă de andocare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO