Retail&Agrobusiness

Compania de curierat Sameday Courier lansează serviciul de livrări non-stop

Compania de curierat Sameday Courier lansează serviciul...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

19.11.2015, 18:11 1224

Sameday Courier, companie de curierat specializată în livrările în aceeaşi zi, a lansat serviciul de livrări non-stop, care va fi disponibil pe toată perioada anului.

„Am devenit prima şi singura companie de curierat din România care lucrează în regim non-stop, nu doar pentru Black Friday, compania eMag fiind primul partener în acest proiect”, a declarat pentru ZF Octavian Bădescu, fondator şi unul dintre acţionarii Delivery Solutions, companie cunoscută sub brandul Sameday Courier.

Afacerea a fost pornită cu 50.000 de euro, însă pe parcurs au fost făcute şi alte investiţii, iar o parte din profituri s-au întors înapoi în companie sub formă de investiţii.

Compania a intrat anul acesta la tranzacţionare pe sistemul alternativ AeRO operat de Bursa de Valori Bucureşti şi are o capitalizare de 8,1 milioane de lei (1,8 milioane de euro) în prezent. 

Octavian Bădescu deţine în prezent circa 62%din acţiunile companiei, în timp de Lucian Băltaru are 27% din participaţii.

Anul trecut, compania de curierat a avut o cifră de afaceri de 6,9 milioane de lei (1,6 mil. euro).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO