Retail&Agrobusiness

Conferinţa ZF/BT, Hello, Cluj! Producătorul ceasurilor Noah: Avem prototipul pentru un smart watch, iar în 2020 mergem pe platforma Kickstarter pentru a lua finanţare

Ruben Perju, cofondator, Noah Watches:

În prezent, 10-15% din comenzi merg la export. Funcţionez pe vise, am avut un vis nu neapărat să fac un ceas, ci să creez ceva. Chiar dacă nu am fost angajat, am vrut să fiu altfel. Am vrut să am o viaţă mai liberă, dar nu am ştiut că vine cu un pachet atât de amplu de provocări, beţe în roate şi nopţi nedormite.

Ruben Perju, cofondator, Noah Watches: În prezent, 10-15% din comenzi merg la export. Funcţionez pe vise, am avut un vis nu neapărat să fac un ceas, ci să creez ceva. Chiar dacă nu am fost angajat, am vrut să fiu altfel. Am vrut să am o viaţă mai liberă, dar nu am ştiut că vine cu un pachet atât de amplu de provocări, beţe în roate şi nopţi nedormite.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

26.10.2019, 00:05 417

În prezent, 10-15% din comenzi merg la export, astfel că lunar în jur de 15 comenzi merg peste hotare.

Ruben Perju, cofondator al producătorului român de ceasuri din lemn Noah Watches, spune că la începutul anului viitor compania va relua proiectul de relansare a unui ceas inteligent, prototipul pentru acest produs fiind deja gata.

„Am lucrat deja la un ceas smart, avem prototipul, însă finalul anului este mai încărcat pentru noi, aşa că la începutul anului viitor vrem să reluăm acest proiect. Vrem să mergem pe platforma de crowdfunding Kickstarter să luăm finanţare”, a spus Ruben Perju în cadrul conferinţei Hello, Cluj!, organizată de Ziarul Financiar cu sprijinul Băncii Transilvania. Ruben Perju şi Iosif Harasemiuc au pus bazele acestui business în urmă cu cinci ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO