Retail&Agrobusiness

Conferinţă ZF Cei mai mari jucători din economie. Claudiu Fuiorea, Ursus Breweries: „Avem nevoie de un mediu în care lucrurile să fie transparente şi predictibile“

Claudiu Fuiorea

Claudiu Fuiorea

Autor: Georgiana Mihalache

30.06.2017, 00:05 100

Stabilitatea şi predictibilitatea din economie reprezintă cele mai importante aspecte la care se uită investitorii, iar planurile privind activitatea Ursus Breweries România, cel mai mare jucător din industria berii, sunt stabilite pe o perioadă de trei ani, a spus Claudiu Fuiorea, vicepreşedinte financiar al Ursus Breweries România, la conferinţa „Cei mai mari jucători din economie“, organizată de ZF.

„Avem nevoie de predictibilitate, planurile sunt făcute pe termen lung, la nivel de ţară ne uităm pe trei ani. Ne creăm aşteptări în ce priveşte trendurile. Când creştem acele aşteptări trebuie să creştem gradul de încredere, iar o schimbare legislativă de pe o zi pe alta nu ne ajută. Avem nevoie de un mediu în care lucrurile să fie transparente şi predictibile“, a spus Claudiu Fuiorea.

El a menţionat că, după ce compania a intrat sub un nou acţionariat, prin preluarea de către japonezii de la Asahi, businessul local vrea să arate că este „de încredere“, mai ales în contextul com­pe­tiţiei cu subsidiarele din Cehia sau Polo­nia. Circa 97% din consu­mul de bere local este acoperit prin producţie lo­cală, iar mai bi­ne de două tre­imi din ingre­dientele folosite sunt de origine româ­neas­că, chiar dacă ma­rii jucători sunt companii multi­naţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO