Retail&Agrobusiness

Constantin Deleanu, Cotnari: Sunt adeptul ideii de a dezvolta o afacere numai până în punctul în care poţi să o controlezi

Constantin Deleanu, preşedintele producătorului de vinuri Cotnari: Avem concurenţi care şi-au făcut visuri frumoase  cu exportul de vin, iar noi ne-am bucurat pentru că a fost lăsată mai liberă piaţa internă.

Constantin Deleanu, preşedintele producătorului de vinuri Cotnari: Avem concurenţi care şi-au făcut visuri frumoase cu exportul de vin, iar noi ne-am bucurat pentru că a fost lăsată mai liberă piaţa internă.

Autor: Mădălina Panaete

24.02.2016, 08:00 888
Constantin Deleanu, preşedintele producătorului de vinuri Cotnari, unul dintre cei mai mari de pe piaţa locală, spune că mai este loc în industria de vin românească, astfel că pro­ducătorul se va concentra pe acest segment în următorii ani.
 
„În ceea ce priveşte exporturile de vin, deocamdată aici nu am investit prea mult, deoarece  cred că mai este suficient loc în România. Avem concurenţi care şi-au făcut visuri frumoase  cu exportul de vin, iar noi ne-am bucurat pentru că a fost lăsată mai liberă piaţa internă“, a declarat managerul, care este şi unul dintre acţionarii companiei alături de alţi patru antreprenori. Constantin Deleanu deţine circa 30% din titlurile companiei, conform ultimelor date.
 
Declaraţia antreprenorului vine în contextul în care tot mai mulţi producători din industria de profil îşi îndreaptă atenţia către exporturi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO