Cooperativa agricolă Ţara mea din Vaslui, care livrează carne, lactate, ouă şi legume în Kaufland, şi-a bugetat investiţii de 9 mil. euro

16 feb 2018 Autor: Roana Rotaru

Cooperativa agricolă Ţara mea este formată din aproximativ 350 de fermieri.

Cooperativa agricolă Ţara mea din Vaslui, care livrează carne, lactate, ouă şi legume de 26 mil. euro retailerului german Kaufland, şi-a bugetat investiţii de 9 mil. euro în 2018, bani ce vor fi investiţi în deschiderea unei noi fabrici de lactate şi în modernizarea a două dintre fabricile de lactate existente, potrivit reprezentanţilor cooperativei.  

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.02.2018

 
Cuvinte cheie:
lactate
, investitii
, fabrici
, livrare
, carne
, fabrica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide