Cooperativa agricolă „Ţara mea” livrează zilnic 400 de porci retailerului Kaufland. Până în 2020 vor să ajungă la 300.000 de porci livraţi pe an

22 nov 2017 Autor: Roana RotaruRetailerul german Kaufland a încheiat un parteneriat cu cooperativa agricolă „Ţara mea”, prin care se angajează să preia toate carnea de porc pe care cei 100 de membri ai cooperativei o pot livra. Prin acest program şi cu ajutorul altor furnizori români, Kaufland speră ca până în primăvara anului viitor, toată carne de porc din magazinele Kaufland din România să provină din ferme româneşti.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
livrare
, porci
, kaufland
, porc
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide