Retail&Agrobusiness

Cosmin Ciornei, un tânăr din Suceava, face dulciuri fără zahăr, cu aronia, curmale şi miere de la producători locali, pe care le vinde într-o rulotă şi în săli de fitness, dar ambiţia sa este să ajungă şi în grădiniţe şi în şcoli

Cosmin Ciornei, fondatorul Healthian: Sălile de sport, de obicei, au un healthy bar unde au tot felul de produse, inclusiv batoane proteice comerciale, shake-uri sau orice alte cereri mai au. Produsele mele sunt deja în câteva săli, la cafenele merg destul de bine, le mai vând din rulota mea, pe care o ţin momentan amplasată într-o zonă din Suceava.

Autor: Florentina Niţu

19.06.2024, 19:00 210

Produsele se vând în toată ţara online, iar fizic, Healthian a ajuns la târguri din Bucureşti, Suceava şi Cluj  Următorul pas de dezvoltare este deschiderea unui laborator cu servire.

Într-o piaţă a dulciurilor umplută de producătorii consacraţi pe toate palierele, pentru toate nevoile, Cosmin Ciornei a ales să intre cu dulciuri fără zahăr şi fără îndulcitori. Astfel, a pus bazele Healthian, care foloseşte aronia, curmale şi miere de la producători locali din judeţul Suceava. 

„Am văzut o necesitate în a produce dulciuri fără zahăr. Mie îmi plăceau foarte mult dulciurile, dar am ajuns la o greutate mai măricică şi am zis că trebuie să fac ceva să ajung într-un punct mai bun. Ulterior, a venit un copilaş în familie şi mi-am dat seama că un stil de viaţă mai sănătos ar fi o idee bună. Pe de altă parte, am văzut că nici nu există pe piaţă acest produs şi, cum fac antreprenorii în general, am identificat o problemă şi am găsit o soluţie“, a povestit Cosmin Ciornei, fondatorul Healthian, în cadrul emisiunii ZF Agropower, un proiect susţinut de Banca Transilvania şi Penny.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro