Retail&Agrobusiness

Cristian Rusu, fondator şi CEO Casa Rusu: În această perioadă, online-ul a cunoscut o creştere importantă, dar în industria mobilei offline-ul ca fi principalul motor

EY Entrepreneur Of The Year

Cristian Rusu, fondator şi CEO Casa Rusu: În această...

Autor: Miruna Diaconu

08.07.2020, 12:30 345

Cristian Rusu, fondator şi CEO Casa Rusu, spune că în această perioadă vânzările în online au cunoscut o creştere semnificativă faţă de perioada de dinainte izbucnirii crizei generate de pandemia COVID-19, dar în industria mobilei zona de offline va rămâne în continuare principalul motor de creştere a businessului.

“ Online-ul a cunoscut o cre;tere foarte puternică, iar asta s-a întâmplat tuturor celor care lucrează în zona de retail. Investiţii mari le-am făcut în zona de servicii tocmai pentru a reuşisă ducem produsele în siguranţă către clienţi. Pe industria mobilei, românii preferă să aibă posibilitatea să vizualizeze produsele offline, e clar că şi online-ul în zona de mobilier va fi o componentă importantă. Suntem o industrie care mulţi ani va avea ca şi principal motor de creştere offline-ul”, spune Cristian Rusu, fondator şi CEO Casa Rusu în cadrul webinar-ului de lansare a celei de a 5-a ediţii a competiţiei internaţionale dedicată antreprenorilor- EY Entrepreneur Of The Year™ 2020.

Antreprenorii care doresc să participe la competiţie trebuie să se înscrie până pe 25 septembrie, prima şi a doua rundă de jurizare având loc în 12 ianuarie 2021 şi 26 ianuarie 2021. Gala de premiere EY Entrepreneur Of The Year din Bucuresti este programată pentru 25 martie 2021.

Juriul este alcătuit din 3 antreprenori şi 2 executivi de top, respectiv câştigătorul ediţiei anterioare, Ovidiu Şandor, Fondator şi CEO Mulberry Development (Preşedinte juriu), Mihaela Bîtu, CEO ING Bank, Rucsandra Hurezeanu, Fondator şi CEO Ivatherm, Cristian Rusu, fondator şi CEO Casa Rusu şi Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO